Església de Santa Maria (finals dels 60 – començaments dels 70?)

L’Església Parroquial de Santa Maria (s.XVII), i al costat l’edifici de l’Ajuntament, a finals de la dècada de 1960 o començaments de la de 1970. El cotxe que hi ha aparcat al davant de l’Ajuntament no sabem de qui era, però el Citroen “2 cavalls” que s’endevina al fons del carrer Pius XII, segurament era el de mossèn Franquet.

esglesia2 anys60
Foto: Ricard Sentís.

La font que es veu a la cantonada esglesia / carrer Pius XII, després es va canviar d’ubicació i es va colocar uns metres més cap a l’esquerra, al recó on encara està en l’actualitat. També sembla, per l’àngle de la foto, que aquesta estigui feta des del solar on antigament hi havia hagut l’antic hospital i casa de malalts i pobres de la vila, on després es va construïr l’actual edifici que fa cantonada amb el carrer de Sant Francesc.

.

Cornudella segle XX Arxiu Fotogràfic Digital Cornudellenc disposa d’una categoría dedicada a l’Església de Santa Maria de Cornudella.

Informació relacionada:

Si teniu cap informació sobre aquesta fotografia (rectificació de dades o dates, noms de persones que hi apareixen, o qualsevol aportació a la informació de la imatge, si us plau ompliu el següent formulari i cliqueu a “enviar”. Gràcies.

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.