Foto de família de cal “Batistet”, any 1906

Foto de la família del “Batistet” que es va fer als voltants de l’any 1906. Quan encara vivien part dels protagonistes, el sr. Ramon Mata va aconseguir que li assenyalessin la identitat de les persones que figuren a la foto, moltes d’elles familiars seus.

familia 1906ap ramon mata
Foto: Ramon Mata
familia 1906ap idfamilia 19
Foto: Ramon Mata

1- Maria Isern (Marieta de cal Coixet). 2-Maria Ramon (Magineta gran, mare de Ramon Mata). 3- Batiste Estivill (fill gran del Batistet). 4- Ramon Estivill (Ramon de cala Miquela, carnisser). 5- Avi del Batistet. 6- Damià Estivill (fill petit del Batistet). 7- ?. 8- Germana del Batistet (mare del Ramon Sort, estanquer). 9- ?. 10- ?. 11- Mare del Batistet. 12- Tuietis Crivillé (muller del Batistet). 13- Batiste Estivill (Batistet). 14- Gertrudis (de la familia Dumià). 15- ?. 16- ?. 17- Adelaida (minyona de cal Batistet). Les descripcions i l’esquema de baix són del sr. Ramon Mata. 

Si teniu cap informació sobre aquesta fotografia (rectificació de dades o dates, noms de persones que hi apareixen, o qualsevol aportació a la informació de la imatge, si us plau ompliu el següent formulari i cliqueu a “enviar”. Gràcies.

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.