Carrer del Balç – Arroquetes (1950-1960, aprox.)

La persona que va damunt de la mula és en Pere Abelló Llorenç “Pere Calle” i la mula s’anomenava “Pepa”. El protagonista de la fotografia conjuntament amb el seu animal es dirigen cap al seu habitatge al carrer de Sant Jaume. (Informació facilitada per Margarita Abelló Gil).

carrerarroquetes anys50
Foto: Joan Alfons Gomis.

El carrer del Balç, a l’encreuament dels carrers Arroquetes (marxa recte avall), la Vileta (que s’endevina a la dreta) i Sant Jaume (no es veu però està a la dreta, en la direcció on sembla girar el pagès amb la mula), dècada 1950 – 60, aprox.

A l’esquerra de la imatge hi ha un sector al qual antigament, els més vells s’hi referien com la muralla, de la qual no en queda cap vestigi. Pel que es pot veure en altres fotografies, aquest mur de pedra també apareix en altres trams del carrer. Tampoc no existeixen les dues cases que es veuen a l’esquerra, baixant el carrer Arroquetes avall.

.

Si teniu cap informació sobre aquesta fotografia (rectificació de dades o dates, noms de persones que hi apareixen, o qualsevol aportació a la informació de la imatge, si us plau ompliu el següent formulari i cliqueu a “enviar”. Gràcies.

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.