Els petits també ballen sardanes (1979)

Els petits també ballaven sardanes 🙂 La foto està feta a la carretera de la Morera, i els que hi surten son nens i nenes de l’escola.

Foto: Maria Juncosa.
petits sardanes anys70id

Els petits també ballaven sardanes 🙂 La foto està feta a la carretera de la Morera, i els que hi surten son nens i nenes de l’escola, quan el col.legi encara estava als baixos de l’Ajuntament. La foto és de finals dels anys 70 del segle XX. 1- Cèsar Pallarés. 2- ?. 3- Carles X. Cabós. 4- Maria Juncosa Riba. 5- Joan Baiget Castillo. 6- Cristina Carré Rabascall. 7- Raul Olivé Olivé. 8- ?. 9- ?. 10- Olga Bodro (?). 11- Mario Ponce (?). 12- Pilar Jimenez (de cal Sistellé). 13- ?. 14- ?. 15- Jordi Rocamora Carré. La foto es va fer aprofitant el vestuari d’una obra teatral que els nens de l’escola van fer a la Sala Parroquial, titulada “Any de neu, any de Déu”.


Jordi Rocamora afina la informació: El lloc on està feta la foto és la “muntanyeta plana”, a la carretera de la Morera, on ara hi ha xalets. La data exacta pot ser el 24/06/1979, segons una foto de la seva propietat amb els mateixos protagonistes.

Si teniu cap informació sobre aquesta fotografia (rectificació de dades o dates, noms de persones que hi apareixen, o qualsevol aportació a la informació de la imatge, si us plau ompliu el següent formulari i cliqueu a “enviar”. Gràcies.

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.