Tercer 4de7 dels Brivalls, a Torredembarra

Els Brivalls van descarregar ahir dissabte a Torredembarra el tercer 4de7 de la temporada i de la seva història. En aquesta diada, els castellers del Priorat van actuar al costat dels amfitrions, els Nois de la Torre i els Torraires de Montblanc. La tarda castellera va començar passades les quatre de la tarda, per tal de poder veure per televisió el derbi futbolístic Madrid-Barça, que començava a les sis de la tarda.

A la Plaça de la Vila de Torredembarra, la diada es va encetar amb tres pilars de 4 de benvinguda per part de les tres colles. En primera ronda, els Nois de la Torre van fer un 4de7, i en el seus respectius torns, Torraires i Brivalls van tirar el mateix castell, el 3de6 amb agulla que va sortit molt maco i molt segur.

En segona ronda, els amfitrions van fer un 3de7 i els Torraires 4de6. En el seu torn els Brivalls van descarregar sense problemes el 2de6, castell que es va estrenar a Reus per les festes de Santa Anna i que des d’aleshores s’ha descarregat consecutivament en les set ocasions en que s’ha portat a plaça. En aquesta ocasió el castell s’ha descarregat amb molta seguretat, confirmant que els cornudellencs comencen a dominar aquest castell.

2 de 6 dels Brivalls a Torredembarra. Foto: Helena Miró.

En la tercera ronda, els Nois de la Torre van fer un 4de6 amb agulla, i els Torraires de Montblanc un 2de6. Per la seva banda, els Brivalls van aconseguir descarregar un 4de7, el tercer de la temporada i de la història Brivall, després de la Festa Major de Cornudella el 24 d’agost i la darrera vegada a Cornellà el passat 28 de setembre. El tercer 4de7 dels Brivalls va sortir molt quadrat i es va notar l’evolució d’aquest castell, que cada vegada es veu més segur i ben estructurat.

Tercer 4de7 de la temporada i de la història Brivall, a Torredembarra. Foto: Helena Miró.

Seguidament, els Nois de la Torre van carregar un Pilar de 5, mentre que els Brivalls van descarregar el mateix castell per sisena vegada aquesta temporada. Per acabar, les tres colles van fer un pilar de 4 de comiat.

Sisè pilar de 5 dels Brivalls, a Torredembarra. Foto: Helena Miró.

Propera cita: Diada dels Brivalls

La propera cita castellera dels Brivalls serà el diumenge 2 de novembre a Cornudella, quan celebraràn la seva diada, amb Xiquets de Cambrils i Castellers de les Roquetes. Una diada que els Brivalls volen convertir en històrica, portant a la Plaça els seus millors castells, i probablement tornant a intentar el desitjat 3de7, que en els tres assajos que queden fins la diada “es treballarà intensament per tal de tenir totes les garanties”, segons el cap de colla Sisco Martinez. Serà la darrera oportunitat de veure castells a Cornudella fins la temporada vinent. Una diada que els aficionats als castells de Cornudella i el Priorat no es poden perdre.

Resum de la Diada:

Nois de la Torre: Pde4, 4d7, 3d7, 4d6a, Pde5(c)
Torraires de Montblanc: Pde4, 3d6a, 4d6, 2d6
Brivalls de Cornudella: Pde4, 3d6a, 2de6, 4de7, Pde5

Torredembarra 20141025 Helena Miro
Alegría dels Brivalls, descarregant el seu tercer 4 de 7. Foto: Helena Miró.

.

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.