La colla castellera Brivalls de Cornudella, admesa a la Coordinadora de Colles Castelleres.

Aquest dissabte,23 de febrer tindrà lloc una assemblea general a la sala d’actes de l’ajuntament a les 7 del vespre en què la nova junta explicarà la tasca feta fins ara i els plans de futur.

2012 10 12 brivalls assaig
Assaig dels Amics dels Brivalls, el passat 12 d’octubre de 2012, preparant la commemoració que va tenir lloc el dia 1 de novembre de 2012. Foto: Eli Josa.

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya va aprovar aquest dilluns dia 18 de febrer l’admissió dels Brivalls de Cornudella com a colla en formació. La colla prioratina es converteix així en la quarta formació que s’acull a aquest nou procediment d’ingrés a la CCCC, sumant-se a les de l’Ametlla de Mar, Sant Vicenç dels Horts i Begues. Aquestes colles se sumen a les 66 colles (cinc d’universitàries) que actualment formen la CCCC.

Cornudella ja va tenir una colla castellera entre el 1976 i el 1985. Per Tots Sants de l’any passat, coincidint amb el trenta aniversari de l’únic castell de set carregat pels Brivalls originals, un grup de joves van impulsar tota una sèrie d’actes commemoratius, inclós l’aixecament d’uns pilars. La celebració va servir per a fer renèixer la febre castellera a Cornudella. La recuperació dels Brivalls suposa també recuperar la presència castellera al Priorat.

Aquest dissabte 23 de febrer a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Cornudella tindrà lloc una assemblea on entre d’altres coses, s’aprovarà la junta directiva i es debatrà sobre els dies i hores d’assaig, local, requisits per fer-se soci i els plans per als propers mesos.

D’altra banda, ahir dimecres, els Brivalls van estrenar el seu blog a internet “Brivalls de Cornudella” on s’aniran incorporant les novetats generades per la colla. Aquest nou blog se suma a la pàgina que els Amics dels Brivalls tenen a Facebook des de fa uns mesos.

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.