Els Brivalls donen el tret de sortida de la nova temporada amb junta nova

Aquest divendres 5 de febrer va tenir lloc, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Cornudella de Montsant, l’assemblea d’inici de temporada dels Brivalls de Cornudella. Durant l’assemblea es va donar a conèixer la nova junta, encapçalada per Marc Juanpere com a president i Josep Sánchez com a vicepresident, acompanyats per Pau Ferrer, que seguirà un any més com a cap de colla. La tècnica, encapçalada pel cap de colla, va deixar clares les intencions. Els objectius per a aquesta temporada seran portar castells nous a plaça, tant de la gamma de 6 com de 7. «Tenim grans objectius aquesta temporada, volem portar castells nous». «Això vol dir que hem de ser-hi tots i estirar més gent als assajos i a plaça» acabava el seu discurs el cap de colla. Per la seva banda la nova junta, dirigida per Marc Juanpere, va declarar que «el nostre objectiu és ampliar la massa social, donar-nos a conèixer encara més al Priorat i fer que creixi la colla».

L’assemblea es va celebrar el passat divendres 6 de febrer a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Cornudella de Montsant. Foto: Marta Aragonès.
L’assemblea es va celebrar el passat divendres 6 de febrer a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Cornudella de Montsant. Foto: Marta Aragonès.

També es va presentar el calendari d’aquest any. Els assajos començaran el divendres 19 de febrer amb el primer assaig de canalla, i el primer assaig general serà el divendres 26 de febrer a les 22 hores al local de la colla. Els Brivalls arrencaran la temporada el 16 d’abril a Cornudella, amb una actuació amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona, i la finalitzaran el primer cap de setmana de novembre amb la 3a Trobada de Colles del Sud.

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.