Quart 2d6 descarregat consecutiu dels Brivalls dissabte a Alcover

La colla castellera Brivalls de Cornudella va participar ahir a la tarda-vespre a Alcover en la 3a Diada de la colla castellera local, els Xiquets d’Alcover, en una actuació conjunta a l’Església Vella de la localitat de l’Alt Camp. Justament en aquesta Diada, els Brivalls van fer la seva primera actuació amb camisa ara fa gairebé un any -el 10 de setembre de 2013-.

En aquesta ocasió els Brivalls sortien a Plaça amb objectius una mica més modestos que en la seva darrera actuació, a la Festa Major de Cornudella, on van aconsseguir el seu primer 4d7. Després que els Xiquets d’Alcover obrissin plaça amb un bonic Pilar de 4 aixecat per sota (Pde4s), els Brivalls han tirat un Pilar de 4. A continuació, en les següents rondes, els Brivalls han fet 3de6 amb agulla, un treballat 2de6, 3de6 (id), 3de6 i dos Pilars de 4. Cal destacar que aquest és el quart 2de6 consecutiu descarregat (el primer el van aconsseguir el passat 26 de juliol a les festes de Santa Anna de Reus, el segon el 9 d’agost a la Figuera, i el tercer el 24 d’agost a la Festa Major de Cornudella).

El quart 2d6 descarregat consecutiu dels Brivalls, a Alcover. Foto: Colla Castellera Brivalls de Cornudella.

Per la seva banda, després del Pde4s, els Xiquets d’Alcover van portar a plaça 4de6a, 2de6, 5de6, i dos Pde4. Després dels castells, els amfitrions van convidar els Brivalls a un sopar-festa que es va celebrar al pub Els Anglesos, a les afores d’Alcover.

La propera sortida dels Brivalls de Cornudella, serà el proper 13 de setembre a la XVIa Festa del vi i la verema a l’antiga de Poboleda, localitat d’on provenen un bon nombre de castellers de la colla. Aquesta circumstància, juntament amb la curta distància que separa les dues localitats prioratines, són dues molt bones raons per les quals és més que probable que els Brivalls intentin portar un bon nombre de camises a plaça per intentar fer una gran actuació. A l’igual que l’any passat, també participaran en la jornada castellera els Xiquets de Reus, padrins dels Brivalls.

Resum de la diada (webcasteller.com):

Xiquets d’Alcover: Pde4s, 4de6a, 2de6, 5de6, Pde4, Pde4
Brivalls de Cornudella: Pde4, 3de6a, 2de6, 3de6(id), 3de6, Pde4, Pde4

Concurs-7 de Torredembarra

En altre ordre de coses, els Brivalls de Cornudella van celebrar divendres passat -5 de setembre-  una assemblea general extraordinària, on l’únic punt a tractar era la possible participació al concurs de castells que es celebrarà el dia 28 de setembre a Torredembarra, també conegut com “concurs-7”. Es dona la circumstància que des de fa mesos, els Brivalls ja tenen una actuació aparaulada a Cornellà el mateix dia. Després d’un interessant i intens debat, el resultat de la votació va ser clarament favorable a declinar la participació al concurs de Torredembarra, i fer-ho a la diada castellera de Cornellà, juntament amb la colla local Castellers de Cornellà i Castellers de Solsona.

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.