Els Brivalls porten a Castelldefels el 3d6, el 3d6a i el 4d6 en una diada remullada

Els Brivalls van actuar aquest passat dissabte, 3 d’octubre, a Castelldefels, acompanyats a plaça amb els Castellers de Castelldefels. Però, a causa de la pluja es va haver de canviar la ubicació de la diada, que es va acabar fent davant el local d’assaig dels Grocs.

Després del canvi de lloc els Castellers de Castelldefels van demanar obrir plaça. Ho van fer amb un quatre de sis. Seguidament va ser el torn dels Brivalls que van descarregar un tres de sis que suposava el sisè de la temporada.

A segona ronda, els Grocs optaven per fer el tres de sis. Mentre que els Brivalls intentaven el dos de sis, però van optar per desmuntar-lo quan l’estructura es va deformar per un mal moviment.

La tercera, va començar un pèl encallada per als de Castelldefels que van haver de desmuntar el tres de sis amb l’agulla. Mentre que els Brivalls l’aconseguien descarregar amb solvència.

A la ronda de recuperació els Castellers de Castelldefels van intentar un tres de sis que van haver de desmuntar perquè es deformava per segons. Els Brivalls van optar per fer un quatre de sis que van descarregar amb molta comoditat.

Brivalls Castelldefels
Brivalls_Castelldefels_20151003_576px.jpg

A la ronda de pilars els Brivalls van descarregar, de nou, el pilar de cinc i un pilar de quatre. Mentre que els Grocs van descarregar un pilar de quatre

La propera actuació dels Brivalls serà a Cambrils el dissabte 10 d’octubre, amb Xiquets de Cambrils.

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.