Els Brivalls es treuen a Cambrils l’espina del 2d6 de Castelldefels

Aquest passat dissabte 10 d’octubre, els Brivalls de Cornudella van actuar a Cambrils, convidats pels Xiquets de Cambrils, dins el marc de la Fira del Vi.

2de6 dels Brivalls a Cambrils. Foto: Helena Miró
2de6 dels Brivalls a Cambrils. Foto: Helena Miró

Els amfitrions van obrir l’actuació descarregant el 3de6. A continuació va ser el torn dels Brivalls, que van optar per obrir amb el 3de6 amb l’agulla, un castell que descarregaven per tretzena vegada consecutiva aquesta temporada.
A la segona ronda, els del Baix Camp van optar per un 4de6, que va servir de prova per a un futur 4de7. La colla del Priorat va optar per un dos de sis, un castell que se’ls hi va travessar, a la diada anterior, a Castelldefels. Però aquest cop el van poder descarregar, tot i deformar-se a segons.

Els assistents al Parc del Pescador van veure la tercera ronda ja amb llum artificial. Un bon 3de6 amb l’agulla dels Xiquets de Cambrils i un 4de6 dels Brivalls. A la ronda de pilars els Brivalls van descarregar el Pde5 i un Pde4, mentre que els amfitrions feien el propi amb dos Pde4.

Totes dues colles es tornaran a trobar a la Plaça de la Vila de Cornudella de Montsant el pròxim 17 d’octubre, acompanyats dels Xiqüelos i xiqüeles del delta, en una actuació emmarcada en el dia de la canalla. Els Brivalls organitzaran el mateix dia un dinar a preu popular i muntaran inflables per a la canalla.

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.