Els Brivalls descarreguen dos castells de sis en una diada de circumstàncies a la Vilella Alta

Aquest dissabte 11 de juliol, els Brivalls de Cornudella van actuar en solitari a la Vilella Alta. L’actuació va ser un dels actes de la Festa Major de la població del Priorat. A la primera de les dues rondes que van fer els Brivalls, la colla va descarregar un 3d6 força treballat. El motiu va ser el fet que, per moltes circumstàncies, la colla es va trobar pràcticament sense canalla i va haver de recórrer a fer canvis a l’estructura per poder alçar els castells. El 3d6 va ser un castell força treballat però molt segur, tant a la carregada com a la descarregada.

A segona ronda va ser el torn del 4d6. El primer intent es va haver de desmuntar, perquè la canalla no les tenia totes. Però a la segona, la colla va poder-lo descarregar. Amb molta èpica. A la carregada un dels segons va començar a perdre la posició i es va deformar molt el castell. Això si, el segon va aconseguir salvar la situació i es va poder descarregar.

Per finalitzar la diada els castellers prioratins van fer dos pilars de 4 que es van descarregar amb molta solvència.

4de6 dels Brivalls a la Vilella Alta. Foto: Helena Miró
4de6 dels Brivalls a la Vilella Alta. Foto: Helena Miró

La propera actuació de la colla és el 25 de juliol a Reus, dins el marc de les festes de Santa Anna. La colla espera poder portar el 3d7, el 4d7 i el 2d6. I per això fa una crida perquè tothom acudeixi als assajos.

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.