Els Brivalls de Cornudella arrenquen la temporada castellera 2015

Divendres 27 de febrer va tenir lloc el primer assaig general de la colla castellera Brivalls de Cornudella. Tot i que la canalla ja va començar assajos el divendres anterior, i els grallers i timbalers encara abans, fins aquest divendres no s’havien retrobat tots en un assaig general. Va ser una nit de retrobaments, encaixades de mans i abraçades, després de més de tres mesos d’aturada castellera. Brivalls de Cornudella, Falset, Poboleda i altres pobles del Priorat van tornar al local d’assaig, al teatre Íntim, per fer castells i afrontar junts amb moltes ganes i il·lusió el nou repte que suposa aquesta tercera temporada.

En aquesta primera presa de contacte, es va estrenar el nou equip tècnic, amb Pau Ferrer com a nou cap de colla en substitució de Sisco Martínez. Ferrer comptarà amb Ricard Roig de cap de pinyes, amb l’ajuda de Ferran Fuguet i David Eslava. L’equip de canalla, dirigit per Ignasi Castillo al llarg de les dues primeres temporades, també s’ha renovat totalment, amb el nou cap de canalla Ricard Obradors, que comptarà amb la inestimable ajuda d’Anna Ferret i Laia Timoneda.

En aquesta ocasió la reunió castellera també va servir per donar la benvinguda a la petita Júlia Gonzalez Frasquet, nascuda el passat gener, filla dels Brivalls Sergi Gonzalez Torné i Anna Frasquet Medina. En acabar l’assaig, els pares, avis i família de la Júlia van convidar a pa amb tomaca i embotits a tots els assistents.

Els Brivalls de Cornudella recorda a totes aquelles persones que es vulguin apuntar a fer castells que ara que s’inicia la temporada és un moment òptim per començar. Si algú hi està interessat, pot anar personalment a qualsevol assaig o posar-se en contacte mitjançant el correu electrònic brivalls2012@gmail.com.

Horaris d’assaig (local d’assaig: Teatre Intim, Comte de rius s/n Cornudella de Montsant):

Canalla:
Dimarts 18.15 -19.45
Divendres 19.00 – 20.30

General:
Dimarts 19.45 – 21.00
Divendres 22.00 – 00.00

Pilars:
Divendres 20.30 – 21.00

Foto capçalera: Una instantània del primera assaig de la temporada dels Brivalls. (Elisabet Josa).

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.