Els Brivalls completen el primer 4de7 de la temporada a Sant Pere i Sant Pau

La Colla Castellera Brivalls de Cornudella va actuar aquest passat diumenge 7 de juny a Sant Pere i Sant Pau, a la diada que organitzaven els Castellers de Sant Pere i Sant Pau. Una diada on també van coincidir amb la Joves de Valls.

La jornada castellera va començar amb un 3de6, castell ja consolidat des de la temporada passada, i que va aprofitar el cap de colla, Pau Ferrer, per provar castellers a noves posicions, estrenant terços.

A segona ronda, va ser el moment que tota la colla esperava. Va ser el torn del 4d7, el primer castell de set de la temporada (dos mesos i mig més matiner que el primer de l’any passat). Cal destacar que tot i ser el primer de la temporada es van provar peces noves al castell, entre ells un terç nou, que va veure com li queien els pantalons durant la carregada del castell. Es van notar molt els canvis, ja que va ser un castell treballat, però que es va descarregar amb molta seguretat.

20150607 4de7 Sant Pere Sant Pau
4 de 7 a Sant Pere i Sant pau, el primer castell de set de la temporada dels Brivalls de Cornudella.

A tercera i última ronda va ser el torn del 2d6, castell que va estrenar la colla fa dues setmanes a Cornudella, un castell que, la colla, li comença agafar la mida i la confiança necessària per dur-lo fora de casa. La diada per als del Priorat, va acabar amb dos pilars de quatre simultanis.

Pilars dels Brivalls a Sant Pere i Sant pau

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.