Els Brivalls col·laboren amb el Banc dels Aliments

«La fam no fa vacances» és la nova campanya de recollida d’aliments organitzada per el Banc dels Aliments. I la Colla Castellera Brivalls de Cornudella ha decidit col·laborar-hi. Per això durant tot el mes de juny, coincidint amb diversos assajos especials, la colla habilitarà una zona on deixar els aliments i realitzarà diversos actes per incentivar la participació a assaig i que la gent col·labori amb el Banc dels Aliments.

El primer dels actes, es va realitzar divendres passat quan la colla va convidar a sopar (pa amb tomàquet i embotit) a tot aquell que portes llet, oli i conserves per al Banc.

Aquesta setmana, la colla, convidarà a sopar, de nou, a tot aquell que hi col·labori. I també, entre tots aquells que es fiquin a les pinyes sortejarà una caixa-regal, que consisteix en una escapada de cap de setmana per a dues persones. La colla convida a qualsevol persona del Priorat i voltants, formi o no formi part de la colla, a participar a assaig i a col·laborar amb el Banc dels Aliments.

Imatge d’un assaig dels Brivalls al seu local. Foto: Elisabet Josa
Imatge d’un assaig dels Brivalls al seu local. Foto: Elisabet Josa

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.