Els Brivalls actuen a Prades i participen en el rodatge d’un anunci turístic a Siurana

Avui diumenge a les 12 del matí la colla castellera Brivalls de Cornudella ha participat dins els actes de la Festa de la Farigola, celebrada a Prades durant el cap de Setmana. Els Brivalls han actuat a la Plaça Major, convidats per l’altra colla castellera participant, els Xiquets del Serrallo. Va ser en la darrera actuació amb aquesta colla tarragonina quan el 10 d’agost de l’any passat, els Brivalls van aconseguir la camisa a La Figuera, en una jornada històrica i molt emotiva. I és que a més, aquell dia els Brivalls van aixecar el primer pilar de cinc, fita que la colla cornudellenca assolia per primera vegada.

Avui a Prades, els Brivalls han aixecat 3de6, 3de6 amb agulla, 4de6 i un pilar de 4. Per la seva banda els Xiquets del Serrallo han fet  5de6, 3de7, 4de6a, Pde5 i dos pilars de 4.

.Rodatge d’un anunci de Turisme a Siurana

20140531brivallssiurana
Un operari dirigeix el “dron” amb que es van enregistrar les imatges. Foto: Carles X. Cabós.

Els Brivalls van participar ahir dissabte en el rodatge d’un anunci turístic a Siurana. La Generalitat treballa en una campanya publicitària sobre turisme a Catalunya, i diversos equips de rodatge estan enregistrant escenes en els llocs més emblemàtics del país. Els Brivalls van aixecar un pilar de quatre i van participar en algunes altres preses, al temps que els sobrevolava un “dron” equipat amb càmeres. La gravació de les imatges va tenir que ser aturada diverses vegades per culpa de la nuvolositat, però finalment el sol va fer acte de presència. A la nit, els responsables de la grabació van convidar els castellers a veure un passi de les imatges enregistrades, al teatre La Renaixença.

20140531brivallssiurana
Foto: Carles X. Cabós.

+ Fotos (actuació Prades):

La Plaça Major de Prades abans de l’actuació presentava un aspecte inmillorable. Foto: Carles X. Cabós.
3de6 a Prades. Foto: Eli Josa.
3de6 amb agulla. Foto: Eli Josa.
Pujant el 4de6. Foto: Eli Josa.
Foto: Eli Josa.
Pilar de 4. Foto: Eli Josa.
Foto: Eli Josa.
Final de festa. Foto: Eli Josa.
Foto: Eli Josa.
Foto de capçalera: Pilars dels Xiquets del Serrallo i Brivalls a Prades. Foto: Eli Josa..

.

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.