Brivalls: Gamma bàsica de 6 a la Vilella Baixa i estrena del 2d6 a Cornudella

Diumenge van actuar a Cornudella de Montsant dins els actes de la Jornada Gastronòmica i Mercat de l’Artesania

Els Brivalls es van desplaçar aquest passat dissabte dia 23 a la Vilella Baixa, on a partir de les 18’30h van oferir una actuació castellera emmarcada dins els actes de la Festa Major de la localitat prioratina. Amb els objectius clars, la colla va encarar la diada a fer proves per als futurs castells de 7 i guanyar confiança en solitari.

En primera ronda els Brivalls van descarregar un 3d6, molt sòlid, l’estructura del qual era la del 3d7 però baixant un pis. Seguidament va ser el torn d’un 4d6, molt segur, on s’hi van fer, de nou, proves de cara al 4d7. La tercera ronda, va ser el torn del 3d6a, que es va descarregar amb solidesa. Durant tota la diada, la colla va agrair la gran col·laboració per part dels veïns del poble a entrar a les pinyes. Com a detall, la colla els hi va regalar una samarreta dels Brivalls.

El matí següent, diumenge 24 de maig, emmarcada dins els actes del XXXè Mercat d’Artesania, XIè Tast de Vins i 5a Mostra Gastronòmica de Restaurants Locals, va ser el torn de la jornada castellera a Cornudella de Montsant. Els Brivalls venien d’una gran diada a la Vilella Baixa i volien portar els millors castells de l’assaig a plaça aquest cop, però, acompanyats pels Nois de la Torre.

Gran ambient a la diada cornudellenca.

En primera ronda van descarregar el 3d6a, el màxim castell que van portar el dia anterior, demostrant que volien anar a pels seus màxims. En segona ronda, entre sorpresa i moltes ganes, va ser el torn del 2d6. L’intent més matiner de la seva història, ja que la temporada passada el van intentar i descarregar per Santa Anna a Reus, al mes de juliol. Avançant-se dos mesos respecte a aquella diada, però repetint resultat, els Brivalls van descarregar el 2d6, això si, amb molta més solidesa i tranquil·litat que el que van descarregar el primer la temporada passada. Seguidament, i tancant la ronda de castells, van descarregar un 4d6a encarat a un futur 4d7a.

2 de 6 dels Brivalls.

Per tancar la diada, i com a prèvia al dinar de germanor entre les dues colles, els Brivalls van descarregar el segon pilar de 5 de la temporada. Seguidament ambdues colles van poder gaudir d’un dinar que va constar de «caragols dolços i coents» i arròs amb conill, dos plats molt típics de la gastronomia local.

La propera actuació de la Colla Castellera Brivalls de Cornudella tindrà lloc a Tarrragona, el 7 de juny, més concretament a Sant Pere i Sant Pau amb la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau i la Colla Joves Xiquets de Valls.

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.