Castells de 6 dels Brivalls a la Fira del Vi de Falset

Dissabte 3 de maig. Segona diada castellera dels Brivalls en aquesta segona temporada. La cita va ser a Falset, on es celebra la 19a Fira del Vi, i els companys de Plaça, la mítica Colla Vella Xiquets de Valls. Els castellers prioratins van acudir a la capital de la comarca amb temps suficient per gaudir una estona de l’ambient de la fira, situada al mateix lloc on s’havien de fer els castells, el carrer Miquel Barceló. Parades de diferents viticultors de les dues denominacions prioratines, la DO Montsant i la DOQ Priorat, també d’olis i altres productes de la zona ocupaven bona part de l’artèria principal de Falset. Bon dia, serè i clar, amb bon sol i una mica de calor fora de l’ombra.

En la primera diada de l’any, el 26 d’abril, els Brivalls, encara una mica freds en l’inici d’aquesta temporada, van descarregar el 3d6 amb agulla, mentre que el 4d6 i el 4d6 amb agulla es van quedar en intent desmuntat. Ahir a Falset, els de Cornudella van començar igual, descarregant el 3de6.  A continuació van provar el 4de6 amb agulla, però es va haver de desmuntar. Quan va ser el torn, els Brivalls van descarregar el 3de6 amb agulla, i en la següent ronda van intentar una altra vegada el 4de6, que es va tenir que tornar a desmuntar per segona vegada. Però els Brivalls, tossuts, volien fer aquest castell com fos, i encara el van tornar a intentar per tercera vegada. Aquesta vegada si, a la tercera va la vençuda, el castell es va descarregar.

.Per la seva banda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls va completar la millor actuació que ha vist mai el Priorat. Tot just la setmana passada a Cornudella, la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona va descarregar el primer castell de 8 pisos que veia la comarca. Ahir a la tarda va descarregar el 2de7, el 4de8, el 3de8 i el 4de7 amb agulla.

Resum de la diada (webcasteller)

Colla Vella Xiquets de Valls: 2de7, 4de8, 3de8, 4de7a, Pde5, Pde5, Pde4, Pde4
Brivalls de Cornudella: 3de6, 4de6, 3de6a, Pde4


Publicat a Cornudella Blog: 4/5/2014

+ Fotos: 

Ambient a la Fira del Vi de Falset.
Bon temps i tot a punt per començar.
img 46332968569848
Un altre intent de 4de6 a Falset.
4de8 de la Vella de Valls.
Gran ambient a Falset.

Fotos: Carles X. Cabós.

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.