[Vídeo] Els Brivalls de Cornudella fan castells de 6 i mig a Falset

La Colla Vella dels Xiquets de Valls porten novament castells de vuit a Falset

El carrer Miquel Barceló de Falset va acollir una gran tarda de castells, amb bon ambient d’aficionats i públic en general, molts dels quals presents a la capital del Priorat en motiu de la Fira del Vi, que enguany celebra la 20a edició.

Per segon any consecutiu, els Brivalls de Cornudella van actuar en aquesta diada castellera, que es pot considerar gairebé com una actuació a casa, donat que un bon nombre de castellers de la colla són veïns de Falset. També per segon any consecutiu, amb els mateixos companys de plaça, la històrica Colla Vella dels Xiquets de Valls.

En aquesta ocasió els Brivalls arribaven a Falset amb més assajos i una diada més respecte a l’any passat, a més d’una temporada extra d’experiència. El resultat, castells lleugerament superiors respecte la mateixa diada de l’any anterior, tot i que si en aquella ocasió es va resistir el 4de6, enguany ho ha fet el 5de6, un castell que els Brivalls havien completat sense problemes en dues ocasions anteriorment, la primera en la última diada de la temporada passada a la Trobada de colles del sud a Cambrils, i la darrera en la passada jornada castellera a Cornudella, el 18 d’abril. La resta de castells dels Brivalls han estat un 3de6 amb agulla, un 4de6 amb agulla i dos pilars de 4, el darrer dels quals amb sorpresa: L’enxaneta va desplegar una pancarta on un dels castellers del pilar demanava matrimoni a la seva promesa, que estava present a la plaça.

Per la seva banda, la colla vallenca va torna a portar castells de vuit a Falset, completant 2de7, 3de8, 4de8, 4de7a, 5de7, Pde4, Pde5 i Pde4.

La propera diada dels Brivalls serà aquest proper diumenge 10 d’abril a Montblanc, que celebra les Fires i festes de Sant Matíes. L’actuació tindrà lloc a la Plaça Major, juntament amb els amfitrions el Torraires de Montblanc i els Xiquets de Vila-Seca.

Vídeos de PrioratDiari.cat

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.