Els Brivalls de Cornudella acomiaden la temporada diumenge a Cambrils

Els Brivalls fan una crida a tots els socis i simpatitzants per fer pinya en la seva darrera diada de la temporada

Aquest diumenge 16 de novembre la colla castellera Brivalls de Cornudella participarà en la primera Trobada de Colles del Sud, que tindrà lloc a la Plaça de la Vila de Cambrils. La trobara reunirà set colles petites i mitjanes del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre: Xiquets de Cambrils, els Xiquets d’Alcover, els Xics Caleros, els Brivalls de Cornudella, els Torraires de Montblanc, els Xiquets de Vila-seca, i els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta. Aquesta trobada s’emmarca dins els actes de la Setmana Castellera dels Xiquets de Cambrils, i serà l’exhibició castellera més gran que s’hagi fet mai a la vila, donat que el màxim de colles que havien participat en les diades celebrades fins ara a la localitat eren tres colles.

La diada començarà a les 11,30 hores, i s’estructurarà en tres rondes simultànies (dues de dues colles i una de tres), una de repetició i una de pilars. En acabar l’actuació castellera, tindrà lloc una fideuà a la carpa de la zona esportiva.

La colla castellera del Priorat, que va aconseguir la millor actuació de la seva història el passat diumenge 2 de novembre, a Cornudella de Montsant durant la Diada de la colla, vol acomiadar l’any casteller de la millor manera possible. Per això, fa una crida a tots els socis i simpatitzants a acudir diumenge a Cambrils amb la camisa o samarreta oficial dels Brivalls, per intentar fer una gran actuació.

Els Brivalls tenen intenció de portar el 5de6, castell que encara no han portat a plaça, i “si podem portar algun castell de 7 així serà”, diu el cap de colla Sisco Martinez. Els Brivalls enguany han descarregat quatre vegades del 4de7 i una el 3de7, precisament en la seva diada el passat 2 de novembre. El 2de6 i el Pilar de 5 també son castells que estan a l’agenda, i que es podrien veure diumenge a Cambrils. Una altra possibilitat seria estrenar en 4de7 amb agulla.

Les colles actuen gratuïtament en aquesta Trobada, que si té èxit està previst repetir-la de forma itinerant cada any, tot i que probablement en una altra data, ja que la trobada ha obligat moltes colles a allargar la temporada.

Setmana Castellera dels Xiquets de Cambrils

A banda de la trobada, durant la Setmana Castellera, s’ha programat una jornada de tecnificació castellera tindrà lloc el dissabte, 22 de novembre, al Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils. Aquesta activitat, oberta a tothom, comptarà amb membres de les juntes tècniques de les dues colles de Valls (Vella i Joves), les quatre de Tarragona (Xiquets, Jove, Serrallo i Sant Pere i Sant Pau) i els Xiquets de Reus.

Finalment, el diumenge 23 al matí, hi haurà una festa per la canalla, amb castells inflables, titelles i tallers de pinta cares.

.

.

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.