Assaig casteller dels Brivalls de Cornudella a Falset

La colla castellera Brivalls de Cornudella es traslladarà dissabte 21 de març a Falset per fer un assaig públic, on tothom hi esta convidat a participar. L’assaig tindrà lloc davant de la Cooperativa Falset – Marçà a partir de les 11 del matí. Posteriorment, els castellers gaudiran d’una visita teatralitzada al celler.

El passat 27 de febrer va tenir lloc el primer assaig general de la temporada. Aquest assaig a Falset serà el primer de la temporada fora del local, tot preparant la primera diada castellera dels Brivalls, programada pel proper 18 d’abril juntament amb la Jove dels Xiquets de Tarragona, a la Plaça de la Vila de Cornudella.

Abans, el divendres 27 de març, els castellers prioratins es desplaçaran a Valls, on assistiran a un acte públic que comptarà amb l’assistència del president de la Generalitat, Artur Mas, i de l’alcalde Valls, Albert Batet, així com de colles d’arreu del país, per oficialitzar l’inici de les obres del museu casteller d’aquesta ciutat.

Els horaris normals d’assaig dels Brivalls (local d’assaig: Teatre Intim, Comte de rius s/n Cornudella de Montsant) son:

Canalla:
Dimarts 18.15 -19.45
Divendres 19.00 – 20.30

General:
Dimarts 19.45 – 21.00
Divendres 22.00 – 00.00

Pilars:
Divendres 20.30 – 21.00

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.