3d6a, 2d6, 4d6a i pilar de 5 carregat dels Brivalls a la Pineda

El bon temps i la localització convidaven més a anar a la platja a banyar-se o a prendre el sol que a actuar. Però, tant Brivalls de Cornudella com Xiquets de Vila-seca van vèncer a la temptació i van mostrar al públic que s’havia apropat a la plaça, els castells que havien preparat a assaig.

Bon dia i bon ambient a La Pineda.

Els Brivalls de Cornudella van començar la diada amb un 3d6a on van optar per fer canvis a l’estructura encarant-los cap a un futur pis més. El castell dels del Priorat va pujar molt sòlid i no va tremolar en cap moment. Demostrant el seu domini, ja que és un castell que han portat a quasi totes les places aquesta temporada. Els Xiquets de Vila-seca van descarregar a primera ronda el 4d6a.

A segona ronda va ser el torn del 2d6 per la colla del Priorat. El castell va estar força parat durant la carregada. Fins al moment de fer l’aleta on el castell va patir de segons. Però, els segons van corregir posicions i van poder parar el bellugueig. Un cop iniciada la descarregada va ser el torn dels terços i dosos que van poder parar el bellugueig i permetre que el castell es descarregues amb més seguretat. Era el tercer que descarregava la colla aquesta temporada i el dotzè consecutiu des de la refundació. Els Xiquets de Vila-seca van descarregar a segona ronda el 5d6.

2de6 dels Brivalls a la Pineda, el dia de Sant Joan. Foto: Elisabet Josa
2de6 dels Brivalls a la Pineda, el dia de Sant Joan. Foto: Elisabet Josa

A l’última ronda va arribar el 4d6a, un castell molt més consolidat i recurrent aquesta temporada que la passada. I es va demostrar amb peces noves a l’estructura, també encarades cap a un futur 4d7a. Pel que fa a Xiquets de Vila-seca van descarregar el 3d6a.

A la ronda de pilars, els Brivalls, només van carregar el pd5, un castell que a la carregada va bellugar força i just quan començava a baixar l’enxaneta va petar. La diada va finalitzar amb dos pd4 de Xiquets de Vila-seca i un pd4 de Brivalls.

20150624 La Pineda DSC 1598
Pilars a La Pineda.

La propera actuació de la colla del Priorat és aquest dissabte a les 18.30 h amb els Xiquets d’Alcover i els Castellers de la Il·lusió a Alcover.

Si vols fer algun comentari, utilitza aquest formulari.